LabHotel Laboratorium huren Laboratoriumfaciliteiten
LabHotel is een formule die onderzoekers en bedrijven in staat stelt gebruik te maken van laboratoriumfaciliteiten. Deze ‘turn-keylaboratoria zijn flexibel voor korte en langere perioden beschikbaar.

LabHotel Laboratorium huren Laboratoriumfaciliteiten. Deze turn-key laboratoria labs zijn flexibel voor korte en langere perioden beschikbaar.
De labs zijn Micobiologisch Laboratorium klasse II (ML2) voorbereid en voorzien van alle benodigde vergunningen. De labs, eventueel in combinatie met kantoor, worden verhuurd inclusief standaard voorzieningen. Alle extra benodigdheden zijn ‘a la carte’ beschikbaar via het turn-key menu.

Alle labs zijn voorzien van verwarming, airconditioning, warm en koud stromend water, demi-water, proceswater, aardgas, koolzuurgas, perslucht en laboratoriumtafel met onderkasten.

Huren Laboratoriumfaciliteiten

Algemene voorzieningen:
Lobby, pantry, vergader faciliteiten, Wi-Fi, centrale entree, bewaking en parkeer gelegenheid

In het LabHotel is het mogelijk standaard en flexibele lab- en kantoorruimte te huren:

Laboratorium huren LabHotel Standaard lab (52 m2) + kantoor (26 m2)
Laboratorium huren LabHotel Dubbel lab (2 x 52 m2) + enkel kantoor (26 m2)
Laboratorium huren LabHotel Enkel lab (52 m2) + dubbel kantoor (2 x 26 m2)
Laboratorium huren LabHotel Op maat gemaakt lab + kantoor

Neem contact op met hotelmanager Marc Schellekens voor meer informatie over de mogelijkheden.

LabHotel
is gesitueerd in de Rotterdam Science Tower, 18e etage, Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam. LabHotel is zeer goed bereikbaar. In nabijheid van openbaar vervoer: metro, bus en tram. In nabijheid van snelwegen: A20, A4, A13. Op 10 minuten van The Hague Rotterdam Airport.